Suri Cruise alustas saientoloogiaõpingutega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Cruise, Katie Holmes ja Suri Cruise
Tom Cruise, Katie Holmes ja Suri Cruise Foto: AFP / Scanpix

Hollywoodi staaride Tom Cruise`i ja Katie Holmesi tütar Suri alustas saientoloogiaõpingutega.

Nimelt panid vanemad oma võsukese lastele mõeldud saientoloogia algõppe kursusele, mis toimub viiel päeval nädalas, kirjutab Daily Mail.

«Saientoloogiakeskuses õpetatakse lastele lisaks saientoloogiale ka tervisliku toitumise aluseid ja kuidas õpetust oma igapäevaelus rakendada,» sõnas saientoloogiakirikuga seotud allikas.

Allika sõnul on Suri mõlemad vanemad veendunud saientoloogid.

«Kuid Katie pärast on tekkinud mure. Ta oli paar nädalat tagasi dieedil, et oma keha ja vaimu puhastada. Ta järgib väga täpselt saientoloogias ette nähtud reegleid. Kuid näiteks tuleb tal  oma abikaasale iga päev ette kanda, mida ta tegi, kuid hiljuti ta unustas selle,» lisas allikas.

Ta jätkas, et selliste üleastumiste eest saab karistada, sest saientoloogia reeglite järgi ei tohi abikaasade vahel saladusi olla.

«Katie peab Tomile ette kandma kõik, mis toimunud on,» nentis allikas.

Nimelt on Katie Holmesil praegu New Yorgis käsil uue filmi tegemine, kuid vastavalt sõlmitud lepingule saab ta mais võtta filmivõtetelt lühiajalise puhkuse.

Allika väitel sõidab Holmes siis Los Angelesse.

«Holmesil ja Cruise`il on plaanis teine laps saada. Vastavalt saientoloogiale peavad nad ta õigel ajal ja õiges kohas sigitama,» lausus allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles