Vene pidu: Alati lõbus Babulja Lounge Deja Vu's

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 24.novembril, ootas vanaema oma lapsukesi külla Lounge Deja Vu'sse, pakkudes meeleolukalt vallatut pidu varahommikuni.

Babuljale omaselt võis ka sel korral näha vene temperamenti lavalaudadel kaunite martjoškade poolt ning sellest tulenevalt kuuma atmosfääri jahutas külm ja karge Stolichnaya.

Kirgliku saksofonimänguga paelus külastajaid armastatud saksofonist Kirill Sax ning peomeeleolu eest kandis hoolt Babulja resident DJ Sonic, kes tantsutas külastajaid ennastunustavalt varahommikutundideni.

Meeleolukat pidu tulid nautima kaunid ja säravad külastajad, kelle seas nägi ka paljusid Eesti staare.

Järgmine Babulja leiab aset juba detsembris. Ent sel nädalavahetusel ootab Lounge Deja Vu kõiki säravale peole, kus staar-disainer Kirill Safonov esitleb uut ja  eksklusiivset kollektsiooni, ning laupäeval, 1. detsembril pakub kaunemaid trompetihelisid Aarne Ots ning seda juba üritusel Sounds In the Night.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles