Mees tegi hädaabinumbrile 30 000 kõnet

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu on liiklusliinile 14 900 saabunud juba üle 4000 teate. Eelmisel aastal käivitatud liiklusliin kogus mullu seitsme kuuga 2046 kõnet.
Tänavu on liiklusliinile 14 900 saabunud juba üle 4000 teate. Eelmisel aastal käivitatud liiklusliin kogus mullu seitsme kuuga 2046 kõnet. Foto: Internet

Ameerika mees tunnistas politseile, et pommitas viimase kaheksa kuu jooksul hädaabinumbrit 911 üle 30 000 kõnega, sest see on tasuta.

45-aastane John Triplette arreteeriti kolmapäeval, kui politseinikud jälitasid tema telefonikõne ning leidsid ta oma kodust, vahendab The News Vault.

Tavaliselt tervitas Triplette hädaabidispetšereid röhatuste või muude kehahäältega. Mõnikord rääkis ta moonutatud häälega ning vajutas suvaliselt nuppe, eesmärgiga teisi närvi ajada.

«Ta koormas meie süsteemi täielikult üle,» rääkis Haywardi kommunikatsioonikeskuse juhataja Desi Calzada. «Tema pärast hilinesid tõelised hädaabikõned, sest vastasime tema omadele.»

Pärast arreteerimist vabandas Triplette politseinike ees.

«Sellist asja ei või sallida,» üles politseinik Chris Orrey. «Sarnane 911 süsteemi kuritarvitamine seab inimeste elud ohtu. Võite kihla vedada, et leiame ja arreteerime igaühe, kes seda teeb.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles