"Miss Pärnu 2009" on Evelin Õunap

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Pärnu valimisi jälgis palju lõbusaid inimesi.
Miss Pärnu valimisi jälgis palju lõbusaid inimesi. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Ööl vastu pühapäeva selgus klubis Mirage "Miss Pärnu 2009", kelleks sai Evelin Õunap. Iludusvõistluse I printsessiks hindas žürii Kerli Luksi, II printsessiks Marju Soosalu. Neiu Kerli pälvis veel ka publiku lemmiku tiitli.

„Valik tuli raskelt," tõdes konkursi üks põhikorraldajaid Meeli Pärna. „Niipalju, kui mul õnnestus žürii arutelust kõrvalt kuulda, oli esimese ja teise koha vahel väga tihe rebimine ja viimaks sai otsustajaks üks hääl. Lõppkokkuvõttes puhas matemaatika - keegi pidi võitma."

Pärna tõdes, et ehkki klubi täitnud rahvas jäi üritusega ning hindamiskomisjoni otsusega rahule, rippus kogu konkurss veel laupäeva hommikul suure küsimärgi küljes: kell kümme olid iludusvõistlusel osalemiseks valmis vaid kolm neidu.

Päeva edenedes jõuti siiski sinnani, et missitiitlile konkureeris neli neidu: nende hulgas ka just mandlilõikuselt naasnud piiga; vaid üks kandidaat pidigi tõsistel perekondlikel põhjustel võistlustest eemale jääma.

„Sellist asja pole nende 15 aasta jooksul veel mitte kunagi ette tulnud, et üks osaleja on pidanud väga isiklikel põhjustel loobuma, aga muidu oli kõik okay: kõik jooksis ja läks tõrgeteta ning tulemus oli ilus ja võitjaga oldi rahul," nentis Pärna.

Kas ka aasta pärast taoline üritus toimub, ei tihanud rääkija lubada.

„See oli selline ühekordne projekt, me tegime ta ära, aga veksleid ei tahaks välja anda," ütles Pärna. „Mulle tundus, et see oli nagu saatuse sõrm, et üritus seekord nii raskelt läks. See oli mingi märk, aga mis märk, ma ei tea."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles