Uku Suviste kiire aeg: uus video, telesaated, kontsert Anne Veskiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Suviste uus video loole «Võitmatu».
Uku Suviste uus video loole «Võitmatu». Foto: Ekraanitõmmis videost

Laulja Uku Suvistel tundub praegu olevat väga viljakas aeg - teisipäeva õhtul esitles ta «Ringvaates» oma uut videot, eile õhtul andis Moskvas ühise kontserdi Anne Veskiga ja juba täna on ta taas eetris venekeelses telekanalis TV3+.

Eestlaste lemmik Uku Suviste astub täna õhtul kell 22 venekeelses kanalis TV3+ üles uues otsesaates «Täna õhtul, otse eetris...», vahendab Õhtuleht.

Saadet saab edaspidi näha igal neljapäevaõhtul, see toob venekeelsetesse kodudesse värskemaid kohalikke uudiseid ja aitab vaatajail mõista Eesti elus toimuvat.

Saatejuhid on Viktoria Ladõnskaja ja Boris Gorski - Boris on Sky Radio hommikuprogrammi juht ning Viktoria Eesti Ekspressi ajakirjanik, kes on ka varem saateid juhtinud.

Uku Suviste külastab saadet koos Venemaa superstaari Angelika Agurbashiga, kus nad räägivad sellest, kuidas teineteist leidsid ning kuidas koostööni jõuti. Samas esitavad nad ka oma uut lugu - see on Ukult viimasel ajal juba teine uus duett, millele Angelikaga koos kohe ka muusikavideot hakatakse salvestama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles