Üle 20 aasta DJ-tööd teinud Da Hool Saksamaalt esineb Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Da Hool
Da Hool Foto: clubunlimited.ee

Need, kel umbes 15 aastat tagasi oli satelliit-TV, nägid iga päev Saksamaa muusikakanalitelt Da Hooli suurimat hittlugu «Meet Her At The Loveparade». 1997. aasta oli elektroonilise tantsumuusika, tollal väga nn. underground muusikažanri, vaimustuse esimene kõrgperiood. Saksamaa, Inglismaa kui madalmaad olid sellal pioneer-produtsentide peamiseks kasvulavaks ning Loveparadelt Berliinis võttis iga-aastaselt osa peaaegu 2 miljonit inimest. 

Da Hool oli selleks ajaks DJ-tööd teinud pea 7 aastat ning tema «Meet Her..» tõi talle ülemaailmse tuntuse. See aga omakorda tõi ka esimesed esinemised Eestis Club Unlimitedi üritustel nii Tallinnas kui Tartus. 

Üle mitme pika aasta esineb Da Hool aka DJ Hooligan taas Tallinnas, hiljuti avatud Überclubis uuel üritustesarjal «Legends», mis lisaks tänapäevasele muusikale teeb ka meenutusi peaesinejate kuldaegadesse.

Da Hool on tänaseks Paul van Dyki ja Armin van Buureni ühise plaadifirma Armada Music artist ning produtsent kelle muusikastiil on ikka jäänud vana hea house piiresse.

Da Hool lubas mängida nii oma klassikalist suurhitti kui ka viimaseaja loomingut.

Lisaks Da Hoolile astuvad laupäeval DJ-pulti Club Unlimitedi üritustelt tuntud DJ-d Erlend Aav ning DJ Kolzar.

Legendaarne Saksamaa DJ- ja produtsent Da Hool aka DJ Hooligan üritusel «Legends» taasavatud Überclubis sel laupäeval. 

Lisainfot ürituse kohta vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles