Murtud südamega fotograaf uputab end töösse

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Galetin
Indrek Galetin Foto: Stina Kase

Tüdruksõber jättis tuntud fotograafi Indrek Galetini päevapealt maha. Suurest kurvastusest sündis intrigeeriv fotoseeria «Vahet pole - Amour».

Minu tüdruksõber jättis mind tõesti hiljuti maha, kinnitas uudist kollases ajakirjanduses intrigeerivate fotodega ohtralt tuntust kogunud Indrek Galetin.

Indrek lisas ka kurvalt, et kuna eraeluga on tal praegu seis nutune, siis otsustas ta pühenduda täiega tööle.

"Mõtlesin teha uhke näituse ning sellega seoses ka suurejoonelise oksjoni. Piltidest saadud tulu aga annetada aidsiennetuskeskusele."

Miks Indrek ei kasuta piltide müügist saadud tulu aga hoopiski näiteks tüdruksõbrale kalli kingituse ostmiseks? Ehk sulaks jääprintsessi süda kui imeväel suure briljandist südame peale?

"Ega ma napakas ole! Milleks püüda tuult väljalt! Teen parem head, saan sellest palju enam rahuldust," vastas Galetin.

Indrek Galetinil on õnnestunud aktimodellideks meelitada üle kahekümne tuntud avaliku elu tegelase. Nende seas on ka Lenna Kuurmaa, Piret Järvis, Karolin Kuusik, Rolf Juunior, Mari-Leen Kaselaan, Baari-Madis, Beatrice ja paljud teised.

Näitust, «Vahet pole - Amour», võib imetleda alates 28. veebruarist Stereo Lounge's Harju tänaval. Piltide oksjon toimub Bravuuritari eestvedamisel 26. märtsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles