Karl-Erik Taukar: olen hetkel natuke madalseisus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» viies finaalsaade
«Eesti otsib superstaari» viies finaalsaade Foto: Viktor Burkivski

«Eesti otsib superstaari» finalist Karl-Erik Taukar rääkis Elu24le, et bigbandi-voor oli tema jaoks kõige raskem.

Sa tegutsed bändis John Four [kuhu kuuluvad ka varem staarisaates osalenud Triin Niitoja ja Jaanus Saago], kust tänaseks juba kolmas liige superstaarisaates väga kaugele jõudnud. Kas kavatsed edasi minna sooloprojektiga või jääb see bänd niimoodi ellu, kui te kõik siin nii kõvasti tulistate?

Minu meelest on ikka selliseid bände ja muusikuid ka, kes saavad edukalt hakkama mitmes bändis mängimisega. Mul tõesti mõtted mõlguvad, et mängida sellises bändis, kus ma saaks ainult soolot laulda ja võibolla kitarri või bassi juurde mängida, aga ma arvan, et vähemalt kaks bändi suudan ikka oma tähelepanuga nö ära toita. Mõned muusikud - trummarid - mängivad lausa seitsmes bändis ja ma arvan, et ma saan kahega hakkama küll.

Ehk on võimalik, et laulate üldse kolmekesi ja palkate endale pillimehed?

See ei ole minu teetass. Mulle meeldib ikka, kui bänd on tervik, ja mingisugused kehad või palgatud taustategijad ei kuulu üldse minu visiooni juurde bändi tegemisest. Mulle meeldib, et John Four on ühtne tervik ja seal mängides on tõeline bänditunne.

Kuidas sa end siin saates praegu tunned?

Tõttöelda olen hetkel natuke madalseisus, kuna bigbandi-voor oli kõige raskem siiamaani. Mul oli väga raske viia sinna sisse, et ma ise usuksin ja teised usuksid. Pean ütlema, et mul on emotsionaalselt päris keeruline päev olnud ja ma loodan, et leian endas järgmiseks vooruks jälle tsentri üles.

Kuidas oli bigbandiga harjutada?

See on täielik privileeg, et nii palju kõrgharidusega muusikuid tuleb kokku ja siis mina saan olla seal ees... Üks mees, isegi taustalauljaid pole. Et kõik need mehed on selleks siia tulnud, et mind saata pillidega. See paneb tõesti paraja vastutuse peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles