Sibyl Vane tutvustab oma debüütplaati bussis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helena Randlaht - Sibyl Vane
Helena Randlaht - Sibyl Vane Foto: Sebe

Bussifirma SEBE lisab järgmisel nädalal oma Täistunniekspressi meelelahutussüsteemidesse Eesti mulluse parima noortebändi Sibyl Vane debüütplaadi «Love, Holy Water & TV».

Bändi liige Heiko Leesment märkis eile reisijatele mõeldud tutvustavat klippi filmides, et bussireisijate hulgast võib Sibyl Vane nii mõnegi uue austaja leida.

Kuidas te oma värsket plaati üldse turundate lisaks tavapärastele kanalitele, nagu näiteks plaadipood?

Eks lisaks poodidele müüme oma plaate kontsertidel ja reklaamime erinevates sotsiaalmeediakanalites. Nüüd lisaks sellele ka SEBE Täistunniekspressi bussides.

Miks just bussis?

Busside puhul on see hea asi, et nendega sõidab niivõrd palju inimesi. Reisijate hulgas on ju palju ka neid, kes võib-olla muidu ei jõuakski meieni. Seetõttu on bussides oma plaadi tutvustamine väga hea võimalus uute austajateni jõudmiseks.

 Kuidas teil üldse pärast plaadi väljatulekut läinud on?

Tuleb öelda, et üle ootuste hästi on läinud. Publiku huvi on meie ootused mitmekordselt ületanud. Muidugi oli meil tuuri planeerides oma riskianalüüs olemas ja sättisime asju nii, et omadega enam-vähem toime tuleksime. Kuid jah, üllatus on olnud väga positiivne.

Kus te seni enda plaati tutvustanud olete?

Praegus oleme olnud põhiliselt Eestis ja Lätis. Järgmisel nädalal liigume aga edasi Leetu. Praegune tuur kestab meil 15. detsembrini

Kas kontserte jagub igasse päeva?

Päris mitte iga päev siiski mitte. Kuid meie rekord oli nelja päevaga kuus kontserti, neist viis kolme päevaga Riias.

Mida nüüd edasi teete?

Nagu mainisin, siis tuur on meil kuni 15. detsembrini. Eks ka pärast seda tuleb kontserte, kuid natuke detsembri lõpust jaanuari alguseni «puhkame». Tegelikult teeme siis oma video valmis. See on järgmine suurem asi, millele keskendume.

On sul ka soovitusi Noortebändi uuele võitjale Slippery Slope?

Tuult tiibadesse ja kainet meelt. Teame oma kogemuse baasilt, et oma soovitusi jagavaid inimesi on hästi palju. Selles olukorras on sul vaja kindlat meelt, et teha seda, mis endale kõige südamelähedasem on. Vaid nii leiad õige tee. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles