Televaatajad: «Tähed jääl» finaalis kohtuvad Kristina ja Mairold

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed jääl» kuues otsesaade.
«Tähed jääl» kuues otsesaade. Foto: Viktor Burkivski

Kanal 2 hittsaatest «Tähed jääl» tuleb televaatajate hinnangul sel pühapäeval lahkuda Pearu Paulusel.

Võitlustulle on alles jäänud vaid kolm paari ning 42 protsenti televaatajatest pakub Paf-ennustusportaalis, et finaalis ei uisuta Pearu Paulus. Samas, koguni 39 protsenti televaatajatest leiab, et sel korral tuleb lahkuda olümpiavõitjal Kristina Šmigun-Vähil.

Sama meelt on ennustusekspert Jan Uuspõld, kes kirjutab Pafi portaalis: «Mul on tunne, et Kristina on jõudnud barjäärini, millest ületamine tekitab tõsiseid raskusi.»

Uuspõld lisab, et selle vastu võib aidata vaid see kui Kristina unustab oma mõistuse koju ja usaldab ennast täielikult jää hoolde. «Loodan muidugi, et saame ka seda pühapäeval näha,» sõnas ta.

Kui televaatajad peavad Pearu Paulust kindlaks langejaks, siis Jan Uuspõllu sõnul on Pearu tema arvates kõige kindlam finalist üldse. «Tal on uskumatult hea stiilitaju ja mulle jääb selline mulje, et ta oskabki ainult kümnesse panna,» sõnas Uuspõld.

Kõige ebatõenäoliseks peavad televaatajad stsenaariumi, et oma viimased tantsud jääl teeb Mairold Miller koos Julia Abolinaga.

Paf-ennustusportaalis on võimalik kõigil televaatajatel ennustada järgmise saate väljalangejat. Pafi ennustusvõistluse peaauhind on reis kahele Itaaliasse, Toscana maakonda. Ennustusmäng kestab kuni «Tähed jääl» finaalsaateni 2. detsembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles