Mõrv suurte rindade abil ei saanud teoks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõrv suurte rindade abil ei saanud teoks
Mõrv suurte rindade abil ei saanud teoks Foto: SCANPIX

Saksmaal elava mehe väitel püüdis armuke teda oma hiiglaslike rindadega tappa.

33-aastase Franziska poiss-sõbra Tim Schmidti sõnul oli naise eesmärgiks ta lämmatada teeseldes, et see on osa seksimängust, edastab news.com.au.

Mehe sõnul tegi naine mõrvakatse. Asi jõudis kohtusse ning naisele esitati süüdistus tapmiskatses, milles kasutati relvana rindu.

Schmidt sõnas kohtus, et nende suhe oli üsna keeruline, vaid seks oli see, mis neil kulges normaalselt.

«Intsident leidis aset selle aasta mais. Me seksisime. Ta istus minu peal ja ma suudlesin ta rindu. Äkki ta haaras mu pea ja surus oma suurte rindade vahele, ma ei saanud enam hingata, tundsin, kuidas hakkan lämbuma. Arvasin, et suren,» sõnas mees kohtus.

Schmidti kinnitusel võttis ta lõpuks kõik oma jõu kokku ja vabastas end naisest. Ta jooksis naabri juurde ja palus tal politseisse helistada.

Schmidti sõnul kohtusid nad neli aastat tagasi ning nende suhe oli alguses väga hea.

«Kõik oli esmalt ideaalne. Kuid suhe hakkas allamäge minema, kui asusin advokaadina tööle ning me kolisime Unnasse. Ta ei suutnud üheski töökohas kuigi kaua vastu pidada. Mida edukam mina oma ametis oli, seda vähem edukas oli tema,» jätkas mees.

Schmidti sõnul tahtis naine tappa teda põhjusel, kuna ta oli otsustanud naise maha jätta.

«On selge, et ta tahtis mind tappa. Ta tunnistas seda isegi telefonis. Kui ma küsisin, et miks ta tahtis mind oma rindadega tappa, vastas ta, et kallim, see oleks olnud väga ilus surm,» lisas mees.

Kohus ei ole naisele veel karistust määranud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles