Eks-Kosmikust DJ Kristo Rajasaare tähistab Boriss Karloffi sünniaastapäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Rajasaare
Kristo Rajasaare Foto: Priit Simson / Postimees

1. jaanuaril 1818 ilmus Londonis trükist Mary Shelley «Frankenstein», lugu kirurgist, kes lappis kokku koletise. 23. novembril 1887 sündis sealsamas Briti Impeeriumi pealinnas mees, kes andis 1931. aastal Frankensteini koletisele tema laiekraan-näo. Palju õnne 125. sünniaastapäevaks, filminäitleja Boris Karloff, kodanikunimega William Henry Pratt!

Sel reedel, 23. novembril 2012 algusega kell 23:00 koguneb kummitustest tulvil Tallinna vanalinna Von Krahli baari kinolina kuulsaimale inimmonstrumile austust avaldama amüsantne seltskond. Lavale astuvad läbi lo-fi ja müra spektri tontlikku psühhedeeliat ragistav salapärane rooma numbrite jada taha peituv artist V IV I XIX IX, kummituslike laavajõgedena elegantselt aeglaseid helivooge suunav stoner-rocki bänd Kannabinõid ning ninakas elektropungi kamp Electrobation. Plaadimasinaist väljutavad oma nägemust horror-muusikast ja sinemaatilisest suspensioonist Tambucho, St. Ingrido, Kyberkaru ja äsja hingusele läinud depressiivroki ansambli Kosmikud trummar Kristo Rajasaare.

Veel enne südaööd leitakse elu- ja autsaiderkunsti maestro Steve Vanoni juhendamisel baarist üles õõvastavaim olend ning Karloffi kondiklõbistamise öö suurmeister. B-filmide õõva ja pigimusta huumorit pritsiva peo uksed avanevad kell 23:00 ning teretulemast tondilossi maksab südaööni 3, pärast 5 rahatähte.

Lisainfo: www.vonkrahl.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles