Milliste annetega on Fredi Pärs peale laulmise silma paistnud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» finalisti
Fredi Pärsi teekond saates.
«Eesti otsib superstaari» finalisti Fredi Pärsi teekond saates. Foto: Jelena Rudi

Superstaarisaate üks kindlaid favoriite Fredi Pärs (19) on kuue finalisti hulgast ainus, kes laulmist kunagi õppinud pole. Huvi laulmise vastu tekkis viis aastat tagasi ja sellest hetkest peale Fredi teadis - temast peab saama laulja. Kui kaugele ta superstaarisaates loota pääseb - Buduaar uuris välja.

Fredi oli 14-aastane, kui tal tekkis tõsisem huvi muusika vastu, sealt edasi läks kõik iseenesest. Siiski õppinud pole ta laulmist siiamaani - see oskus tuleb kusagilt seest. Kui kaugele loodab Fredi ise saates jõuda?

«Minu moto on võtta üks pühapäev korraga. Ma ei mõtle pikalt saatele ette. Annan endast iga nädal parima ja eks ole näha, kuhu ma välja jõuan.»

Kuigi laulmine on Fredi suurimaks kireks, pole see tema ainus kirg. Mis siis veel?

«Ma olen alati suur filmifanaatik olnud. Mäletan, et laenutasime õdedega kohalikust videolaenutusest iga nädal filme. Lõpuks olimegi vist kõik filmid ära vaadanud, mis sealt laenutada sai. Samuti meeldis mulle väga joonistada. Mõtlesin kunagi isegi kunstikooli minna, aga lõpuks sai siiski muusikast minu meelishobi,» ütleb Fredi, et loomingulised alad on teda alati väga paelunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles