Sigrid Kõiv: vaikimistaktika

Sigrid Kõiv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sigrid Kõiv
Sigrid Kõiv Foto: Pm

Mitmed mu sõbrad on endale kavandanud paar kena päeva Soomes. Ei, neid ei huvita sealne moodsa kunsti muuseum, vaid Morrissey kontsert. Uudis sellest, et vanameister Eesti fännile vaid lühikese laevasõidu kaugusele tuleb, oli teada juba jaanuaris.

Selles valguses on üsna veider, et teade Morrissey Tallinna kontserdist tuli avalikuks alles märtsis. Keeruline öelda, miks see teade kontserdikorraldaja lauasahtlis nii kaua seisis.

Kas tuli enne artisti pikalt masseerida, et ta teel Moskvast Riiga ka Tallinnas soostuks peatust tegema - sel juhul tubli töö! Või nägi seda taktikat ette maaletooja PR-plaan, näiteks tuli mõnda muud üritust enne promoda - sel juhul tüütus kuubis! Ent taevas teab ja see polegi enam tähtis.

Ning kui Soome kontserdile minejatel olid piletid taskus juba jaanuari lõpus, siis Tallinna kontserdiks saab pääsmeid soetada alles neljapäeval. Ning, et ajad on rasked, ei leia veider vaikimistaktika ilmset toetust nende seas, kes on oma otsust Madonnat vaatama minna juba pileti lunastamisega kinnitanud. Oleks enne teadnud, oleks ehk teisiti valinud ...
Kuid vanameistri tõsine austaja muidugi rõõmustab: vähem kõigesööjaid, rohkem neid, kes lugusid peast teavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles