Jana Kask esitles oma juuksepikendusi ja soomlasest kohtingukaaslast peol Love, Sex & Magic

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 16. novembril, leidis Klubis Teater aset meelierutav, maagiline üritustesari Love, Sex & Magic. Staaridest torkas piduliste seas silma lauljatar Jana Kask, kes oli taas soengut muutnud ning pittu saabunud koos soomlasest ärimehega.

Sel korral tõi pidutsejatele mõistatuslikke võlutrikke ja põnevust karismaatiline mustkunstnik. Silmailu pakkusid salapärased ning graatsilised Klubi Teatri artistid ja tantsijannad ning oma müstilisse muusikatakti haaras kõiki DJ Peterson.

Love, Sex & Magic – see on pidu, kus reaalsusel puuduvad piirid ning kus sensuaalseid ning salapäraseid üllatusi ja imesid jagub terve öö.

Pole midagi imestada, kui kõrvitsast saab tõld, hiirtest võlutakse hobused, Tuhkatriinust saab printsess või kui  kärnkonnast võlutakse välja tõeline prints – see on öö, kus ka kõik võimatu on võimalik.

Ka lauljatar Jana Kask suutis oma tuttavaid üllatada, sest oli taas radikaalselt muutnud oma soengut. Kaunitari blondid juuksed olid üleöö kasvanud vöökohani.

Käevangus oli Janal Eestis resideeriv Soome ärimees Kristian Sami Jussila.

Vaata pilte! Kuidas sulle meeldib Jana uus soeng?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles