Jäätäht Rolf Roosalu hoiab supertsaarisaates pöialt Elinale ja Rasmusele

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolf Roosalu.
Rolf Roosalu. Foto: Kerli Kurvits

Viiendas «Tähed jääl» saates võistlusesse paiskunud must hobune Rolf Roosalu on jääl liuelnud üksnes kolm nädalat. Möödunud nädal pani Rolfi täbarasse olukorda - mees pidi uisuproovist otse kiirabisse minema.

Möödunud nädalat hindab Rolf seetõttu pingelisemaks. «Proove sai vähem teha,» rääkis Rolf, kelle käsi on stiilselt lahase sisse peidetud nii, et televaataja sellest arugi ei saa.

«See aitab käel püsida kindlas asendis ja vähendab riski, et see läheb Jekaterinal käest kinni hoides tagurpidi,» viitas Rolf riskile kätt veel tõsisemalt vigastada.

Rolfi tantsupartner Jekaterina Nekrassova jaoks on kukkumine täiesti tavaline. «Kui midagi kusagilt valutab, siis tähendab, et oleme elus,» viskab naine nalja.

Eesti populaarseimas telesaates kaasa tegevad Rolf ja Jekaterina usuvad, et televaatajad hindavad selle show juures uudsust, riskantsust aga ehk ka selle heategevuslikku osa.

Samal ajal tunnistab Rolf, et vaatab ka TV3 saadet «Eesti otsib superstaari» ja hoiab oma pöidlaid tugevalt Elinale ja Rasmusele. «Loodan, et nad saavad finaali.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles