Kasearu plaanib välismaa lavad oma hääle ja pilliga sisse õnnistada

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kasearu ja The Heft esitlesid uut muusikavideot «Born to Live».
Kristjan Kasearu ja The Heft esitlesid uut muusikavideot «Born to Live». Foto: Viktor Burkivski

Täna Solarise kinos oma esmavideot singlile «Born to Live» esitlenud Kristjan Kasearu ütleb, et video sõnum on nagu loo endagi - motiveeriv ja väga positiivne.

Muusikavideot loole «Born to live» kirjeldab laulja kui elu ennast kõige ehedamas võtmes. «Lugu räägib sellest, miks me siia tulnud oleme ja kuidas võidelda oma unistuste nimel - motiveeriva sõnumiga,» täpsustas Kasearu.

Videopildis saab näha story’t ja bändi live-kontserti. Story osas näeb kaht MMA võitlejat.

«Minu endaloodud muusikaga on see täiesti esimene muusikavideo. Selle video valmimise protsess oli väga lahe ja ka päris karm - võtted kestsid kuus päeva. Erinevates kohtades pidi ringi sõitma - aga see oli väga põnev,» märkis laulja.

Ka uute videote osas on Kasearu mõtteid mõlgutanud. «Loomulikult tahame ka järgmistele singlitele videosid teha. Enne vaatame aga, mis selle videoga saama hakkab. Kui peaksime jõudma järgmise singlini ja see on piisavalt hea ja tugev, eks siis tuleb ka video,» lubas mees.

Eesti muusikaga Kristjan väga kursis pole, kuna suurema osa ajast, mis kulub muusika kuulamisele, kulutab mees välismaiste artistide loominguga tutvumise peale. «Aga Eesti artistid, kes juba väljaspool oma tegemisi teevad - väga tublid. Soovitaksin ka teistel noortel muusikutel ja bändidel olla julgem ja mitte ainult Eesti keskselt mõelda,» julgustas ta.

Kasearu on ka ise mõelnud pinda sondeerida ja välismaised lavad oma hääle ja pillidega sisse õnnistada. «Eks seetõttu meie muusika olegi inglisekeelne ja video ka pisut ameerikaliku nurga alt,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles