Rabarockil esineb ansambel Static-X

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Static-X
Static-X Foto: Rabarock

Ühendriikide industriaalmetali bänd Static-X esineb Järvakandis 12. ja 13. juunil viiendat korda toimuval festivalil Rabarock.

Äsja oma kuuenda albumi «Cult of Static» avaldanud Static-X on USA industriaalmetali legend. Alates oma läbimurdedebüüdist, albumist «Wisconsin Death Trip», on Static-X müünud üle kolme miljoni plaadi ja tuuritanud korduvalt ümber maailma.

«Cult of Static» on üle kümne aasta kestnud tegevuse kõrgpunkt ning bändi liider Wayne Static viitab, et albumi pealkiri ütleb kõik.

«Meie fännid on nii püsivad! Ma küll kutsun seda naljatades sektiks, kuid tõesti, meie fännid on nii lojaalsed! Meil kohutavalt suur hulk tõsiselt suuri fänne! Me oleme üks suurimaid underground bände, mis üldse kunagi olnud on!»

«Cult of Static» hüppas kohe oma ilmumisnädalal Billboard Top 200 edetabelis 16. kohale. Plaat järgnes 2007. aastal ilmunud äärmiselt edukale albumile «Cannibal».

«Võrreldes eelmise albumiga on «Cult of Static” kindlasti süngem ja rohkem on kasutatud süntesaatoreid. Ja kindlasti on sellel minu läbi aegade kõige purustavam kitarrisound!» kommenteeris Wayne.

«Me oleme bänd, keda sa armastad või vihkad. Vahepealset võimalust põhimõtteliselt ei ole. Meie uut albumit kuulates tahad sa autoga kihutada, seksida, võidelda ja elada täiel rinnal.Meie kontsertidel on peo atmosfäär – me naudime oma esinemisi ja kutsume rahvast tulema seda showd meiega koos nautima. Ma tahan, et inimesed unustaks kõik muu selleks tunniks, kui meie oleme laval!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles