Erich Krieger: ma ei kujuta oma elu ilma pumpamiseta ettegi!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erich Krieger Indrek Galetini näituse avamisel - "Eurovisiooni parimad hetked" klubis "LoveSexMoney", 19.02.2009
Erich Krieger Indrek Galetini näituse avamisel - "Eurovisiooni parimad hetked" klubis "LoveSexMoney", 19.02.2009 Foto: Photo Factory
Legendaarne laulu-ja naljamees Erich Krieger tunnistab meesteajakirjale FHM antud intervjuus, et ei kujutaks oma elu ilma trenažööridel pumpamiseta ettegi. Mees joob palju piima ja õlut, sööb iga päev vutimune ning käib jõusaalis kuni viis korda nädalas.

 

«Trenn enne esinemist tõmbab füüsise käima ja vaim tuleb ise järgi, nii suudan publikule endast maksimaalselt anda,» pajatab Krieger.

Oma esimeseks koduklubiks peab mees legendaarset Flexerit. Jutt käib värvika seltskonna poolt armastatud jõusaalist, mille ees kunagi ka ärimees Meelis Laod tulistati. Hea seltskond muide mõjutab Kriegerit klubi valimisel veel tänagi.

Ka alkoholitarbimises ei näe harrastussportlane midagi halba: «Pärast trenni teen tavaliselt ühe väikese või suure lahja tumeda õlle. See kuulub minu menüüs taastusjookide hulka.»

Veel tunnistab artist, et on kõigesööja ning et tema eriliseks lemmikuks on rasvane toit. Oma lemmikute, kolesteroolirikka kana ja maksa, kõrvale tarbib mees ohtralt piima. «Kanamunadele olen hakanud viimasel ajal eelistama vutimune. Neid läheb kuni neli tükki.»

Seda, milliseid harjutusi Krieger jõusaalis teha armastab, kiika juba värskest FHM-ist!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles