Äge pidu: To-Sha ja Joseph reedel Up-Upis

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
To-Sha ja Joseph mängivad reedel, 10. aprillil lounge Up-Upis
To-Sha ja Joseph mängivad reedel, 10. aprillil lounge Up-Upis Foto: Elu24
Reedel 10. aprillil keerutavda kohvik-lounges Up-Up plaate To-Sha ja Joseph.

To-Sha, drum-n-bass
http://www.myspace.com/djtsha

To-Sha armus trummi ja bassi silmapilkselt kuskil 96'ndal aastal kui kuulis R2 saatest Vibratsioon Zinc'i bootleg remiksi Ready Or Not'ist, mis innustas teda minema legendaarsetele ERKI, Kinomaja ja Neitsitorni üritustele.

Armastus muusika vastu aina süvenes kuni ei piisanud enam vaid Kosmos Controlis ja Shamrockis plaatide kuulamisest vaid tekkis ka vajadus neid omada.

Peale paari aastast plaatide kogumist ja väga algelise tehnika peal harjutamist tekkis olukord, kus enam eriti d'n'b üritusi ei toimunud ning midagi pidi ette võtma.

Plaatide mängimise osas on To-Sha suhteliselt valiv ei või kunagi teada mida ta järgmisena võib peale panna, olgu see vanakool või kõige retsim kütte lugu!

To-Sha'l on olnud au käia esinemas ka väljaspool Eestit - Soomes, Venemaal ja Lätis. Lisaks on ta aktiivne ka internetis, kus ta on üks eesti esimese d'n'b veebisaidi clubarena.com asutajaid ja toimetejaid.


Joseph,
http://www.myspace.com/kajatuba

Dubstep on elektroonilise muusika žanr, mille juured on 2000 UK garage. Muusikaliselt tunneb selle ära tumeda tuju, hõreda rütmi ja bassi rõhu järgi. Dubstep hakkas massidesse valguma alates aastast 2005-2006, tutvustades kümneid ja kümneid uusi muusikuid.

Alustades koolibändiga ronis punk Joosep gabberi ja hardcore techno aladele, et leida tee jungli stseeni 90date lõpus. Täielikult aktsepteerides Mary Anne Hobbsi sõnu (BBC, Dubstep Warz) «See muusika muudab Su elu» on Joosepi stiil halfstep-doomstep-skunkstep-digiddubby-wobble.

Joosep on veebiportaali Dubstep.ee omanik ning kahtlemata tuntumaid selle stiili esindajaid Eestis.

NB!Portaalis WWW.WAZZAA.NET eelregistreerunud saavad reedesele peole sisse poole hinnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles