Superstaarid annavad oma esimese suure avaliku kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superstaarid annavad oma esimese suure avaliku kontserdi
Superstaarid annavad oma esimese suure avaliku kontserdi Foto: TV3

Saate «Eesti otsib superstaari» parimad lauljad teevad esimese suure kontserdi. 24. novembril, päev enne otse-eetris olevat bigbandi-vooru, astuvad nad koos Mart Sanderi suure Bel-Etage swingorkestriga Salme kultuurikeskuse laval publiku ette.

Nii mõnelegi noorele lauljale on see esimene suurem avalik esinemine; peaaegu kõigile aga esimene kogemus esitada glamuurset muusikat suure orkestri saatel.

Lavale on oodata ka neid lauljaid, kes on saatest juba lahkuma pidanud. Mart Sander ütleb, et 24. novembril toimuv «Superõhtu Superstaaridega» on tegelikult nagu suur peaproov järgmisel päeval toimuvale voorule.

«Olen oma orkestriga selles voorus igal aastal esinenud ja mõelnud, et noored näevad nii palju vaeva uue repertuaari ja sellega kaasneva imago omandamisel, aga praktiseerida saavad seda nii vähe. Sel aastal üritan esimest korda korraldada telesaatele eelnevat kontserti, mille käigus lauljad saaksid tõelise bigbandi tunde kätte - selleks on vaja suurt lava, säravaid tulesid, mürisevat aplausi,» seletas Sander.

Sanderi sõnul on lauljad ise väga innustunult suhtunud ja nii mõnigi soovib esitada rohkem kui ühe laulu.

«Kuna sel päeval algab nn pikkujoulu, kõlab kontserdil ka jõulumuusikat. Eriti huvitav on ka see, et osalevad mitu head lauljat, kes saatest juba lahkuma on pidanud, näiteks suurepärane Getter-Heleen, kes ülinapilt jäi välja finaalsaadetest. Samuti on tulemas Katrina Tammiksaar, Karl Madis Pennar ja loodetavasti lisanduvad veel mõned solistid,» lisas ta.

Pileteid saab osta Piletilevist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles