Šokk: Kättemaksudiiva Marion sureb. Kas jätkad sarja vaatamist?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kättemaksukontori» särav daamipaar Kadri Adamson ja Marika Vaarik.
«Kättemaksukontori» särav daamipaar Kadri Adamson ja Marika Vaarik. Foto: TV3

Järgmisel nädalal eetrisse mineval «Kättemaksukontori» osa sisukirjeldus on sarja fänne šokeerinud, sest seal räägitakse Marioni mõrvast ja matustest - TV3 tulevasi süžeeliine avaldama nõus ei ole.

«Frida ja Häidi peavad maha pidama Marioni matused ja kuidagi eluga edasi minema,» seisab 22. novembri «Kättemaksukontori» osa sisututvustuses ja saate fännidele sellised uudised sugugi ei meeldi, kirjutab Õhtuleht ning vahendab, et sarja Facebooki lehekülg on sattunud Marioni (Kadri Adamson) fännide küsimustelaviini alla.

«Mul pole voli tausta selgitada, pigem ütleks, et aeg annab arutust. Kadri on suurepärane näitleja, tema osatäitmine Marionina on kahtlemata meie telesarjade ajaloo üks värvikamaid, samas on selge, et sarjades võib kõike juhtuda. Tõde selgub varsti,» kommenteerib telekanali avalike suhete juht Annely Adermann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles