Galerii: Vanemuises esietendus Mihkel Raua draama «Musta pori näkku»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemuises esietendus Mihkel Raua romaanil baseeruv draamalavastus "Musta pori näkku". Pildil Andrus Mähar ja Margus Jaanovits.
Vanemuises esietendus Mihkel Raua romaanil baseeruv draamalavastus "Musta pori näkku". Pildil Andrus Mähar ja Margus Jaanovits. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Tartus Vanemuise suures majas esietendus 10. novembril Mihkel Raua menukal romaanil põhinev draamalavastus «Musta pori näkku», mida lavastaja Andres Noormets tituleerib mokumentaalseks talkshow’ks kahes vaatuses.

Teksti on dramatiseerinud ja lavastanud Andres Noormets. Muusikalise kujunduse on loonud Andres Noormets, Mihkel Raud, Alari Piispea, Margus Tammemägi ja Ele Sonn. Osades on Andres Mähar, Martin Kõiv, Ott Sepp, Kais Adlas, Riho Kütsar, Margus Jaanovits, Priit Strandberg ja Marianne Kütt.

2008. aastal kirjastuselt Tammerraamat ilmunud romaan «Musta pori näkku» osutus kohe ülimenukaks ning selle esimene tiraaž müüdi läbi vähem kui nädalaga.

Tammerraamatu juhi Tiina Tammeri sõnul on raamatut praeguseks trükitud 35 500 eksemplari. Suureks loetakse Eestis juba 2000 eksemplari piiri ületavad tiraažid.

Vanemuise etendust mängitakse järgmise aasta märtsi lõpus ja aprilli alguses ka Tallinnas Nokia kontserdimajas.

Vaata pildigaleriid etendusest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles