Sõõrumaa elukaaslane Kätlin Maran: abielluda pole vast enam mõtet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Maran ja Urmas Sõõrumaa
Kätlin Maran ja Urmas Sõõrumaa Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

«Kui ma tahan oma mehega rääkida, siis on selleks kõige parem aeg lennukis mitme tuhande miili kõrgusel. Siis on tal mobiiltelefon välja lülitatud, turvavöö kinni ja mul on kogu ta tähelepanu,» pajatab ärimees Urmas Sõõrumaa elukaaslane Kätlin Maran Kroonika veergudel.

Kätlin, sa oled alati valinud enda kõrvale alati tugeva natuuriga mehi?

No, kes tahaks meest, keda saab solgutada nagu põrandalappi edasi-tagasi või hüpitada sõrmebipsu peale ühele ja teisele poole? Minul hakkaks sellisega igav.

Kaks kanget suhtes - kuidas see toimib?

Me oleme Urmasega üksteist aastat koos olnud, eks see räägib enda eest.

Aga abielus te pole?

Mis siin enam abielluda, pole vast mõtet. Urmas on kaks korda abielus olnud, mina ühe korra. See on meil mõlemal ära proovitud.

Suurärimees Urmas Sõõruma elab ja töötab hetkel põhiliselt Ukraina pealinnas Kiievis

Mees elab  renditud korteris ning leiab, et see pole koht, kuhu peret tuua.

Sõõrumaa elukaaslane Kätlin ja nende kaks tütart Katriin (9) ja Kristiin (6) elavad Tallinnas ning kohtuvad töise pereisaga nädalalõppudel või ühistel väljasõitudel.

«Mõned lihtsalt on sellised, et ronivad kell neli lennujaama, et sõita iga nädal tuhande kilomeetri kaugusele tööle. Vahel mõtlen ise ka, et miks mina nii teen, kui paljud teised ei tee,» rääkis  Sõõrumaa hiljuti ajakirjale Naised.

Urmasel on lisaks tütardele Katriinile ja Kristiinile ka pojad Tõnis (26), Margus (26), Ander (20) ja tütred Maarja (23) ja Christina-Sandra (13).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles