Pühapäevase «Tähed jääl» avab Ott Lepland ja võistlusse sekkub «must hobune»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarid õhukesel jääl - lava ees ja lava taga.Mängu tuli must hobune - Rolf Roosalu
Staarid õhukesel jääl - lava ees ja lava taga.Mängu tuli must hobune - Rolf Roosalu Foto: Viktor Burkivski

Sel pühapäeval astub Kanal 2 «Tähed jääl» esimest korda võistlustulle «must hobune» Rolf Roosalu, kes alustas uisutreeningutega alles kahe nädala eest. Kell 20.30 algava otsesaate avab aga Ott Lepland oma tuliuue singli «Kodu» suurejoonelise, orkestri saatel toimuva ettekandega.

Uisukavade teemaks on seekord «Mina». Seega on tulemas väga isiklik saade, kus iga osaleja jutustab läbi jäätantsu kõige olulisemast sündmusest, inimesest või kogemusest tema elus.

Loosi tahtel astub esimesena võistlustulle Mairold Millert, kes eelmises saates uisutas vigastatud jalaga ja pidi leppima žürii kõige madalamate punktidega. Televaatajate hääled päästsid ta siiski «õhukesele jääle» ehk kahe viimase paari sekka sattumast.

Seevastu teisena võistlev Nikolai Novosjolov pidi eelmisel korral üle elama äärmiselt närvesööva hetke. «Õhukesel jääl» kordustantsu esitanud Nikolai pääses siiski napilt edasi ja saatest lahkus hoopis Marilyn Jurman.

Kolmandana  liugleb jääle Kristina Šmigun-Vähi, kes on pärast Liis Tappo-Treiali, Grete Kleini ja Marilyni väljalangemist ainus saatesse allesjäänud naisvõistleja.

Neljandana uisutab Pearu Paulus, kelle eelmise korra üliemotsionaalne kava tõi pisara silma nii žüriile kui ka paljudele televaatajatele.

Võistlusrivi lõpetab aga «must hobune» Rolf Roosalu, kes tuleb tervislikel põhjustel lahkunud Emil Rutiku asemele. Kui ülejäänud võistlejad on juba mitu kuud trenni teinud, siis Rolfil on uisukogemust kõigest kaks nädalat.

TNS Emor Teleauditooriumi mõõdikuuringu andmetel olid oktoobrikuu kõige vaadatumad telesaated Eestis Kanal 2 «Tähed jääl» ja «Tähed jääl väljahääletus», mille keskmised vaatajate arvud oli vastavalt 221 000 ja 219 000.

«Tähed jääl» on Kanal 2 otse-eetris pühapäeval kell 20.30, kohe pärast kodumaist sarja «Romet ja Julia».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles