Rasmus Rändvee osalemine pühapäevases staarisaates kahtluse all

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» teine finaalsaade
Rasmus Rändvee
«Eesti otsib superstaari» teine finaalsaade Rasmus Rändvee Foto: Jelena Rudi

Rasmus Rändvee ülesastumine pühapäevases saates «Eesti otsib superstaari» on praegu kahtluse all, kuna tal on kõripõletik.

«Praegusel hetkel ei saa ma sõnagi suust. Loodan siiralt iga oma keharakuga, et see ei saa mulle järgmises saates saatuslikuks,» ütles superstaarisaate finalist Rasmus Rändvee meili vahendusel Õhtulehele.

Kui mõni aeg tagasi maadles Elina Born külmetusega, siis Rasmusega on lood hullemad.

«Rasmusel on äge kõripõletik, kurk on turses ja kohutav köha,» ütles saate toimetaja Kaidi Klein ja kinnitas, et saatetiim suhtleb Rasmusega meilide ja tekstisõnumite abil, sest rääkida laulumees ei saa. «Arst kirjutas talle välja antibiootikumid ning pühapäevani on ta nüüd hotellis teki all ja ravib ennast.»

Sel pühapäeval esitavad finalistid saates eestlaste lemmiklaule. Praegu on aga  lahtine, kas Rasmusel on pühapäeval võimalik ette kanda vokaalselt raske lugu «Aita mööda saata öö».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles