Kati Saara Vatmannist saab peagi vanaema

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festivali Retrolegend esimene päev
Kati Saara Vatmann
Festivali Retrolegend esimene päev Kati Saara Vatmann Foto: Jelena Rudi

Kati Saara Vatmanni tütrelt Margareta Murutalilt on peagi oodata pisikest järeltulijat. Vatmannil endal on vanaemaks saamise üle väga hea meel.

Seda, et titeootus on Soone talus suur sündmus, kinnitas Kati kohe meie telefonikõne algul.

«Juba päris algul oli meil juttu, et meie peres on nii palju kogemusi laste sünniga nii inimeste kui loomade näitel, et mingeid probleeme sellega küll ei peaks tulema.»

«See on meil kätteharjunud protsess,» märkis Vatmann.

Vatmann ütleb, et eriolukorraga lapseootuse näol tegemist pole. «Mul endal on nii palju lapsi ja mul on ka lasterikkad sõbrad. Ka meie loomad on õnnelikult viljakad,» märgib Kati, kelle jaoks järglaste sündimine vaat et igapäevane teema on.

Kodus sünnitamist Vatmann aga ei pooldaks. «Kui mina oleksin kodus sünnitanud, oleksin ise või mõni minu lastest otsad andnud,» märkis Kati, et sünnitus peaks toimuma igal juhul haiglas. «Iseasi kui tekivad mingisugused globaalsed kataklüsmid ja ei pääse haiglasse. Aga ka seks puhuks olen mõelnud, kus asuvad lähimad professionaalsed arstid.»

Tuleb tüdruk!

Kati kinnitusel on oodata tütarlast. «Ka Margaret väga tahtis tüdrukut. Ma teadsin ka ise umbes nädal pärast tema rasedusest kuulmist, et tuleb tütretütar,» teatas Vatmann rõõmusõnumist.

Samas ei saa tema enda kogemusel ultraheli peale alati täiesti kindel olla. «Minu kolmas laps, kes on äärmiselt väga tüdruk, tunnistati ultrahelis poisiks,» rääkis Kati, kelle sündimata tütart peeti poisiks ekskliku mulje jätnud nabanööri tõttu.

Katil on tunne, et vanaemarõõme saab ta täiel rinnal nautida. «Laps hakkab väga palju meil olema, mul on tunne. Aga me oleme selleks valmis - siin on igasugu inimeste ja loomade lapsed hoiul ja käimas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles