Eesti tüdrukutirts Anastassia on «Little Miss Europe 2012» kolmas printsess!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5. oktoobril 2012 toimus Türgis Antalia hotellis "Amara Club Marine Nature"
rahvusvaheliste kultuuri- ja kunstifestivalide “Little Miss World”, “Little Miss & Mister Continents” ja “Little Miss Europe” finaal. Anastassia Tsumakova on "Little Miss Europe 2012” kolmas printsess!
5. oktoobril 2012 toimus Türgis Antalia hotellis "Amara Club Marine Nature" rahvusvaheliste kultuuri- ja kunstifestivalide “Little Miss World”, “Little Miss & Mister Continents” ja “Little Miss Europe” finaal. Anastassia Tsumakova on "Little Miss Europe 2012” kolmas printsess! Foto: Little Miss Europe

«Little Miss Estonia» teine printsess Anastassia Tsumakova (10) esindas Eestit festivalil «Little Miss Europe» ja kuulutati kolmandaks printessiks!

5. oktoobril 2012 toimus Türgis Antalia hotellis Amara Club Marine Nature rahvusvaheliste kultuuri- ja kunstifestivalide «Little Miss World», «Little Miss & Mister Continents» ja «Little Miss Europe» finaal.

«Little Miss Estonia» teine printsess Anastassia Tsumakova (10) esindas Eestit festivalil «Little Miss Europe» ja kuulutati kolmandaks printessiks!

Nastja jäi meelde oma sõbralikkusega, võluvusega, heasoovlikkusega teiste osalejate suhtes ning silmapaistvate vokaalsete võimetega.

Võitja Sofia Kutsenko (10) Ukrainast sai maksimumpunktid kõigilt kohtunikelt. Tüdruk hämmastas oma tarkusega, vahetu suhtlemisega ja laulutalendiga.

Festival on ellu kutsutud uue sajandi alguses lähendamaks rahvaid, mis koosnevad andekatest, haritud ja sõbralikest lastest. Kõigi mandrite esindajad kogunevad kokku selleks et sõbrustada, üksteise kultuuriga tutvuda ja oma talente näidata.

Sel aastal osales 43 väikest kaunitari vanuses 5-14 Brasiiliast, Kazahstanist, Ukrainast, Venemaalt, Eestist, Lätist, Nepaalist, Ungarist, Lesothost, Bulgaariast, Mangistaust ja Tatarstanist.

Neil kõigil oli unustamatu nädal Türgi Vahemere rannikul Beldibis, viietärni hotellis Club Marine Nature.

Igal aastal valivad korraldajad väga tõsiselt ka festivalile teema

Sel aastal oli teemaks «Lapsed ökoloogia eest». Seetõttu olid olulised ökoloogilised projektid, mida lapsed pidid ise koostama ja esitama hindamiseks professionaalsele rahvusvahelisele žüriile.

Traditisioonilise esimese ametliku üritusena toimus Sõbrapidu»

Riikide-rahvaste esindajate rahvalaulud- ja tantsud, rahvustoidud ning videopresentatsioonid emakeelsete lauludega, aitasid mitte ainult traditsioone ja kultuuri näidata, vaid ka põnevaid  sõprussuhteid sõlmida.

Tähtsaks peetakse festivalil osalevate laste talentide avamist, kuid ei unustata ka lõbusat meelelahutust.

Spordipäev möödus vormikohaselt: hommikused proovid ja pärast seda «Lõbusad stardid» -teatejooksud, võitlus nuustikutega, basseini hüppamised, jne.

Üks festivalipäev ühtis loomakaitse päevaga. Siis joonistasid kõik osalejad loomi.

Festivali lõpetamisel sai iga osaleja krooni, sest «Little Miss World Festival» on muinasjutumaailm, kus iga tüdruk peab tundma ennast printsessina.

Palju õnne Anastassia Tsumakovale - «Little Miss Europe 2012» kolmandale printsessile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles