Möllugalerii: NikitA hullutas eestlasi agressiivse seksuaalsusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel toimus ööklubis 777 Music Factory poolt korraldatav populaarseim  vene ürituste sari Tantsuparadiis (Танцевальный Pай), alapealkirjaga «Provokatsiooniöö».

Paradiisiväravate avanedes esines sellel linnarahva poolt iga kuu oodatuimal üritusel Ukraina kõige seksuaalsem ja skandaalsem naisansambel Dasha Astafieva & NikitA, kes tõid kaasa võimsad ovatsioonid.

Tantsuparadiisi külalised nägid kordamatut showd täis peenemaitselist erootikat ja agressiivset seksuaalsust, mille käigus esitati hitid «Maschina» ja «Verevki» ning uued lood «20:12» ja «AVOCADO». Nagu tavaks saanud, valiti ka õhtu kõige stiilsem paradiisineiu!

Õhtu kaks peavõrgutajat olid residendid DJ Denis KarabljOFF ja DJ Sonic.

Järgmine Tantsuparadiis toimub reedel, 7. detsembril  ööklubis 777 (Tartu mnt 17, Tallinn), kus esineb kahekordne Guinnessi rekordi omanik, trikimeister Juha Kurvinen oma surmatrikiga - žongleerimine töötava mootorsaega.

Rohkem infot leiad ametlikult kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles