Kohvrimängu rekordsumma võitja toetab lähedasi

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Ozdoba
Tatjana Ozdoba Foto: TV3

Viimases TV3 saates «Võta või jäta» rahakohvreid valinud rekordvõidusumma omanik Tatjana Ozdoba on oma võiduga äärmiselt rahul.

«See on uskumatu! Ma absoluutselt ei arvanud, et õnn võib mulle niimoodi naeratada,» rõõmustas tudeng ja tantsutreener Tatjana, olles väga õnnelik, et suve algul juhuslikult TV3 kodulehe üleskutsele reageeris ja tänu sellele ka mängu kutsuti.

«Siia tulles otsustasin, et mäng on õnnestunud, kui ma ei kahetse enda tehtud otsust. Ja ega kahetse tõepoolest,“ kinnitas Tatjana heatujuliselt.

Saatejuht Alari Kivisaare sõnul kuulub Tatjanale rekordsumma kõrval ka saate pulsirekord, sest põnev mäng pani kõigi südamed kiiremini põksuma.

Võidusummaga on Tatjanal mitmeid plaane: «Kindlasti läheb raha õppimisele, mõnusale reisile ja lähedaste toetuseks.»

«Võta või jäta» alustas eelmise aasta veebruarikuus ning selle ajaga on saadetest kokku võidetud enam kui kaks ja pool miljonit krooni. Väikseimad summad on olnud väärtuses 5 krooni, suurim aga läinud reedel võidetud 281 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles