Loe, mida arvab kaotusest Carl-Philip ise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» teine finaalsaade
Carl-Philip Madis
«Eesti otsib superstaari» teine finaalsaade Carl-Philip Madis Foto: Jelena Rudi

Superstaarisaatest publiku soovil lahkuma pidanud Carl-Philip Madis on rõõmus, et saab nüüd kooli tagasi minna. «Ma ei kurvastagi millegi üle, saan nüüd koolis uhkelt edasi käia ja eluga edasi minna, bändiproove teha ja muud,» ütles Carl-Philip pärast saate lõppu portaalile Elu24.

Noormees oli saatest lahkumisele mõelnud juba varem. «Olen igas voorus mõelnud, et nüüd ma lähen ja loogiline, et ükskord pidi see ju ka tulema. Väga raske on öelda, et miks, aga küllap ma siis jäin siis teistele alla,» lisas ta.

Superstaarisaatest oli lauljal nii mõndagi õppida. «Õppisin palju juurde - kogu see lavatagune elu ja kuidas kaamera ees esineda. Arenesin ka hääleliselt ja sai üldse väga kõvasti tööd tehtud,» on Carl-Philip Madis saadud kogemustega igati rahul.

Pöialt jääb noormees hoidma kõikidele osalejatele. «Ma ei saa ju nagu kedagi eelistada või mitte eelistada,» jäi ta oma vastuses poliitiliselt korrektseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles