Kolleegi kätelnud advokaat sai ründamissüüdistuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlejad
Kätlejad Foto: Reuters / Scanpix

USAs Floridas sai oma kolleegi kätt kätlemisel liiga kõvasti surunud advokaat ründamissüüdistuse.

Advokaat Kathy Brewer Rentas kätles prokurör Jennifer Keene`i kätt nii kõvasti, et viimase sõnul oleks see peaaegu otsast tulnud, vahendab Yahoo news.

Keene`i sõnul oli vägivaldne käesurumine kättemaks selle eest, et ta lahendas edukalt juhtumi, kus kohtu all oli Rentasi abikaasa.

Anthony Rentasit süüdistati varasema kuriteo eest antud tingimisi karistuse rikkumises, kuna ta tarbis kokaiini. Kohus määras mehele 90 päeva pikkuse koduaresti.

Prokurör Keene`i sõnul oli advokaat Rentas ta abikaasale antud koduaresti pärast vihane ja soovis kättemaksu.

«Advokaat haaras mu käest nii kõvasti, et see peaaegu väändus ja mul oli õnne, et ma põrandale ei kukkunud,» lausus Keene.

Kohtudokumentides seisab, et Rentas püüdis Keene`i rünnata nii, et prokurör kaotaks tasakaalu ja kukuks ning saaks vigastada.

Rentas vahistati, kuid vabastati hiljem 100 000 dollari (üle ühe miljoni krooni) suuruse kautsjoni vastu ning ta peab läbima psühhiaatrilise uuringu.

Lisaks määrati Rentasele Keeni suhtes lähenemiskeeld. Kui advokaat tunnistatakse ründamises süüdi, siis võib teda ees oodata kuni aasta pikkune vangistus.

Advokaat Rentasi kinnitusel olnud kätlemise eesmärgiks käteldavale kahju tekitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles