Hillary Clintonile helistanud ajakirjanik sattus seksiliinile

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillary Clintonile helistanud ajakirjanik sattus seksiliinile
Hillary Clintonile helistanud ajakirjanik sattus seksiliinile Foto: AFP / Scanpix

USA ajakirjanik, kes tahtis riigi välisministri Hillary Clintoniga intervjuud teha, sattus hoopis seksiliinile.

Valge Maja oli G20 riikide Londoni tippkohtumise ajaks ajakirjanike tarbeks väljastanud telefoninumbrite nimekirja, kust teatud kõrgeid ametiisikuid oli võimalik intervjueerimiseks tabada, kirjutab foxnews.com.

Nimekirjas oli USA välisministri Hillary Clintoni ja rahvusliku julgeoleku nõuniku Jim Jonesi telefoninumbrina kogemata märgitud seksiliini number.

Ajakirjanik helistas talle antud numbrile ja sattus automaatvastajale, millele oli teksti lugenud üks mesise häälega naine, kes kohe päris kindlasti ei olnud Hillary Clinton.

Tekstis seisis, et need, kes soovivad «mängida», peavad andma oma krediitkaardi numbri.

Ajakirjanik arvas esialgu, et ta valis numbri valesti. Kuid pärast mitmeid katsetusi sai aru, et see oli siiski vale number.

Ajakirjanik teatas juhtunust Valgesse Majja, kus vabandati ja anti välja pressiteade, et Clintoni number võib vale olla ning paluti helistada uuel numbril.

«Seksliini telefoninumber on vist viimase aja üks jaburamaid asju, mida ajakirjandus on välja nuuskinud,» kommenteeris Valge Maja asepressiesindaja Bill Burton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles