Amy Winehouse`i pruutkleit varastati

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse
Amy Winehouse Foto: SCANPIX

Briti lauljanna Amy Winehouse`i Londoni kodust varastati kaks disainerkleiti, mis taheti järgmisel kuul oksjonile panna.

Winehouse suri 23. juulil 2011. aastal vaid 27-aastasena, edastab Telegraph Fashion.

Lauljanna isa Mitch Winehouse kinnitas, et Põhja-Londonis Camdenis asuvast majast läks kaduma kaks kleiti, mis kuulusid ta tütrele.

Üks kleitidest oli kokteilistiilis Moschino kleit, teine aga minikleit, milles lauljanna 2006. aastal abiellus oma mehe Blake Fielder-Civiliga.

«Ta pruutkleit on lihtne puuvillane kleit, kuid keegi teadis, et see on väärtuslik. Samas on üllatav, et ei võetud kallihinnalisi kleite, nagu näiteks Dolce&Gabbana omasid,» nentis isa.

Nende kleitide müügiga New Yorgi oksjonil loodeti saada üle 200 000 dollari Amy Winehouse`i fondi jaoks.

«See tekitab halva tunde, et keegi varastab midagi, millel on isiklik väärtus,» lausus Mitch Winehouse.

Winehouse´id lootsid, et oksjonil läheb pulmakleit kaubaks 161 000 dollari ja teise kleidi, mis oli lauljannal seljas ühes tele show`s, makstakse ligi 50 000 dollarit.

Amy Winehouse`i majast on saanud ta fännidele pühamu.

Mitch Winehouse`i kinnitusel on ta tütrele kuulunud asjadest enamik saanud sildid ja numbrid ning need on pakitud, et hoidlasse viia. Vargus leidis aset asjade pakkimise ajal.

Isa kinnitusel uurivad nad, kas veel on võidud midagi varastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles