Miljonäri tragöödia: kolmeaastane tütar hukkus kardinanööri tõttu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miljonäri tragöödia: kolmeaastane tütar hukkus kardinanööri tõttu
Miljonäri tragöödia: kolmeaastane tütar hukkus kardinanööri tõttu Foto: SCANPIX

Suurbritannias sai ühele kolmeaastasele tüdrukule saatuslikuks rulookardina tõmbamisnöör.

Norrast pärit Morten Hoeghi Londoni kodus leidis traagiline juhtum aset sellel esmapäeval, kui ta tütar kogemata endale nööri ümber kaela keeras ja elu kaotas, edastab Daily Mail.

Hoeghi abikaasa Dana leidis lapse voodist ning tal oli rulookardina nöör kaela ümber. Ema helistas kiiresti kiirabisse, kuid parameedikute sõnul ei saanud lapse päästmiseks enam midagi teha.

Väike Alexandra Lucy tunnistati surnuks.

Politsei sõnul keeras voodis olnud tüdruk endale kogemata nööri ümber. Juhtumit uuritakse kui õnnetust.

Morten Hoegh on miljonär, kes tegeleb naftaäriga. Samas on Norra juurtega mees Suurbritannia üks jõukamaid inimesi. Kinnitamata andmetel ulatub ta vara väärtus 175 miljoni naelani.

Asjatundjate sõnul hukub Suurbritannias rulookardina nööride tõttu aastas keskmiselt kaks last.

«Kui rulookardina nöör ulatub täiskasvanu pihaosani, siis on üsna tõenäoline, et laps võib oma pea ja kaela sellesse mässida. Kui laps kukub, võib tekkida eluohtlik olukord. Samasugune oht on ka siis, kui nöör ulatub põrandani ning laps mässib end selle sisse,» selgitasid asjatundjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles