Kultusbänd Depeche Mode annab Vilniuses Baltikumi ainsa välikontserdi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Depeche Mode'i laulja Dave Gahan
Depeche Mode'i laulja Dave Gahan Foto: CLEMENS BILAN/AFP

27. juulil 2013 esineb Vilniuses, Vingis Parkis ansambel DEPECHE MODE, kes on saavutanud kultusbändi staatuse kogu Euroopas ja Ameerikas. Leedu välikontsert saab olema Inglise trio ainsaks esinemiseks Balti riikides aastal 2013. Show leiab aset Depeche Mode’i uue maailmaturnee raames.

23. oktoobril Pariisis toimunud pressikonverentsil avalikustas Depeche Mode järgmise aastal kevadel algava uue maailmaturnee kontserdid.

Tuuri esimene show leiab aset Iisraelis maikuu alguses. Leetu jõuab Depeche Mode 27. juulil 2013, et anda kontsert Vilniuses, Vingis Parkis.

BDG Musicu peapromootori Eva Palmi sõnul on Depeche Mode, keda loetakse üheks parimaks live-artistiks,  Baltikumis alati väga populaarne olnud.

«Iga kontsert, mida see kultusbänd on viimase 14 aasta jooksul Eestis, Lätis ja Leedus andnud, osutus väga edukaks. Seekord otsustas ansambli mänedžment korraldada Baltikumi ainsa välikontserdi Vilniuses ning Eestisse 2013. aastal bänd kahjuks ei jõua. Samas olen veendunud, et Depeche Mode’i Eesti fännid ei pelga ette võtta reisi lõuna poole, mida nad juba korduvalt ka teinud on,» kommenteeris Palm.

Järgmise aasta kevadel näeb ilmavalgust ka Depeche Mode’i uus, 13. stuudioalbum

Üle kolmekümne aasta kestnud karjääri jooksul on ansambli plaate maailmas kokku müüdud üle 100 miljoni eksemplari. Mainekas ajakiri Q on paigutanud Depeche Mode’i bändide hulka, kes muutsid maailma.

Piletid Depeche Mode’i Vilniuse kontserdile on juba müügis Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ning Selverites üle Eesti.

Depeche Mode’i Vilniuse kontserdi produtsent on BDG Music koostöös LiveNationiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles