Ilulõikused rikkusid Jordani armuelu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordan ehk Katie Price
Jordan ehk Katie Price Foto: SANG TAN/AP
Briti glamuurimodell Jordan ütleb, et plastilised operatsioonid on tema voodielu ära rikkunud.

 

Kolme lapse ema süüdistab hiljutist rinnavähendusoperatsiooni ja ninalõikust selles, et tema kunagi kirglik intiimelu lauljast abikaasa Peter Andrega on maha jahtunud, kirjutab femalefirst.

«Pete´ile see kõik sobib, talle meeldib, et mu rinnad on väiksemad. Ükspäev ütles ta, et olen tema ideaalnaine. Kui me seksime, siis ma lihtsalt laman seal nagu surnu ja kõik on korras. Ma ei liiguta. Vaene Pete – ta maksis mu operatsioonide eest, aga kui ta tuleb mind suudlema, tõmbun eemale, sest ei taha, et ta mu nina puudutaks,» pihtis Jordan.

Jordan, kelle tõeline nimi on Katie Price, pole rahul ka oma rindade suurusega: need on tema arvates ikka veel liiga suured.

29-aastane naine lasi oma GG-suuruses rinnapartiid küll vähendada, kuid ütleb nüüd, et pärast operatsiooni oma büsti nähes oli ta pettunud, kuna tahtis veelgi väiksemaid rindu.

«Ütlesin arstile enne, et tahan neid palju väiksemaks teha. Pringimaks. Pingulolevamaks. Aga tahan, et inimesed ikkagi mõtleksid, et mul on suured tissid,» rääkis modell.

«Rinnahoidjas näevad need normaalsed välja, aga kui ma seisan, ripuvad need allapoole ja lamades on asi päris hull. Seal on neljatolline vahemik. Samuti on näha implantaadi piirjooned,» kurtis Jordan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles