«Saladused»: elu isaga oli kõike muud kui õige otsus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saladused, 29.10.2012
Saladused, 29.10.2012 Foto: Kanal 2

Seekordne «Saladused» rääkis tõestisündinud loo kurjast võõrasemast.

Hele vanemad lahutasid ja otsustasid jagada Hele ja tema õe hoodlusõigused sedaviisi, et anda tütardele endile valik, kuhu ja kellega nad tahavad jääda. Hele õde jäi emaga. Hele ostsustas siiski jääda isa, tema uue naise Ave ja kasuõega.  Suhted Avega aga ei tahtnud kuidagi õnnestuda. Ave kiuslik meel muutis Hele elu koolis ja kodus täielikuks põrguks.

Õpetajaametit pidav Ave ei jätnud ka koolis juhust kasutamata, näitamaks, kelle taktikepi all elu käib. Olukord muutus väljakannatamatuks. Isa oli aga justkui pimedusega löödud ning ei tahtnud kuidagi uskuda seda, et Ave kuidagimoodi Helet kiusab. Hele pääses lõpuks õela kasuema juurest, kuid kahju on tema isast ja väikesest beebist, kes jätkuvalt kurja inimese meelevallas.

Teine lugu rääkis Kristast ja tema emast Lainest. Krista oli 30-aastane kolme lapse ema, kellel tuleb hakkama saada töölkäimise, koduhoidmise ja laste kantseldamisega. Krista ema Laine arvas aga, et teab elust kõike ning ei väsinud Kristat kritiseerimast tehtud või tegemata asjade pärast.

Laine mälust oli pühitud miskipärast tema enda noorusaeg, kus suurt rolli mängis Laine enda ema, tänu kellele sai Laine lubada endale nii juuksurikäimist kui muid naiseksolemise võlusid.

Just vanaemast oli saanud ka Krista suur sõber, kelle juurde alati hea meelega külla mindi. Kui vaid ka Laine suutnuks oma arvamust teiste elu osas enda teada jätta! Aktuaalseimaks tundusid olevat Krista poja juuksed, mis Laine sõnul liiga pikad olid ja mis tulnuks lihtsalt ära lõigata. Krista viidi viimse piirini...

Elu õppetunnid ja näpuga näitamised tulevad vahel ikka imelikke teid pidi ja teiste elu on alati kergem elada ning murugi tundub alati mujal rohelisem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles