Kas tunned ära oma loo: kuri võõrasema muudab elu põrguks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Saladused»
«Saladused» Foto: Kanal 2

Täna kell 20.30 jõuab Kanal 2 ekraanile «Saladuste» uus osa. Tänases episoodis tuleb tegemist ühe eriti kurja võõrasema looga. Teises loos aga puutume kokku targutaja emaga. Kas tunneb keegi siin ära oma loo?

Hele on armas neiu, kelle vanemad lahutasid ja otsustasid jagada kahe tütre hooldusõigused sedaviisi, et tüdrukud saaksid ise valida, kuhu ja kellega nad tahavad jääda. Hele ostsustas jääda isaga. Isal aga on uus naine Ave ja suhted kasuemaga ei taha kuidagi õnnestuda ja üsna pea on Ave kiuslik meel Hele elu muutunud täielikuks põrguks. Isa on aga justkui pimedusega löödud ning ei taha kuidagi uskuda seda, et Ave kuidagimoodi Helet kiusab.

Teine lugu räägib 30aastasest Kristast, kellel on kolm last ja kes pendeldab töö ja kodu vahet. Krista ema Laine arvab, et teab elust kõike ning ei väsi Kristat kritiseerimast. Krista on viidud viimse piirini...

Armas lugeja, oled ehk Sina kokku puutunud kurja võõrasemaga? Või tuleb tuttav ette hoopis teine lugu, mille üks peategelane on kritiseeriv ja egoistlik ema.

Jaga meiega oma kogemust!

«Saladused» on Kanal 2 eetris täna õhtul kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles