Nikolai Novosjolov Emiliga juhtunust: iga üks peab teadma, milleks ta võimeline on

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetki kolmanda «Tähed jääl» otsesaate läbimängust.
Hetki kolmanda «Tähed jääl» otsesaate läbimängust. Foto: Kerli Kurvits

«Seda, mida me eelmisel pühapäeval näidata tahtsime, meil ei õnnestunud. Küllap sellest sai aru nii žürii kui ka televaatajad,» märgib Nikolai Novosjolov, kelle uisupartneriks jääl on Jelena Abolina.

«Sel nädalal oli meie koostöö väga hea. Me kuidagi suutsime end kokku võtta,» kirjeldab Jelena nädala tööprotsessi iseloomu.

Jelena ütles, et nädal kulus täpsuse saavutamisele. «Unustasime muu kõrvalise ja keskendusime täpsele kava sooritusele.»

Nikolaid ei väsi Jelena kiitmast - tantsupartnerina on naise hinnangul tegu iga saatega aina tublimaks muutuva ja mitte sugugi vehklejale omaselt jäiga tüübiga.

«On palju asju, mille juures on näha, et Nikolai tunneb end väga kindlalt. Uusi elemente tehes hoiab ta end veel tagasi - aga see on täiesti normaalne.»

Emiliga juhtunu paari kuidagi pidurit vajutama ei kutsu. «Iga üks peab ise teadma, milleks on ta suuteline ja mitte üle pingutama,» ei leia Nikolai ühtki põhjust, miks tagasi tõmmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles