Heimar Lenk: Mikk toob meie ridadesse positiivset elevust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nüüd on Mikk ja Heimar suured sõbrad...
Nüüd on Mikk ja Heimar suured sõbrad... Foto: Elu24
Keskerakonna juhatus võttis erakonda vastu laulja ja muusikalitähe Mikk Saare. «Mulle on südamelähedane Keskerakonna poliitika kultuuri- ja noortelembus,» põhjendas Mikk Saar oma erakonda astumise otsust.

Laulu-ja tantsustaari Keskerakonnaga liitumisest tundis suurt rõõmu ka vana Keskerakonna patrioot Heimar Lenk.

Heimar, kuidas sina kommenteeriksid Miku liitumist Keskerakonnaga?

Noored, kes tahavad elus edasi areneda, peavad otsustama, kuhu nad kuuluvad. Täna on väga raske olla kuulumata mingisse erakonda. Sa pead ju endale aru andma, millised vaated sul on. See huvitab ka kaaskodanikke.

Noored on väga teretulnud Keskerakonda. See on tendents, noored hakkavad ärkama, sest tööpuudus koputab uksele. Lääne noored juba hoiavad vasakule ja loomingulised inimesed on alati olnud vasakpoolsed.

Ma imestan juba pikka aega, et Anu Saagim pole avaldanud soovi astuda Keskerakonna ridadesse. Ta oleks kindlasti väga teretulnud ja tekitaks suurt elevust.

Millega Keskerakond noore šarmika laulja oma ridadesse meelitas?

Aga Mikk Saare puhul pole ma küll kuulnud, et keegi talle survet oleks avaldanud. Noored on ise aktiivsed ja oskavad ise otsustada, milline partei röövib tulevikus inimeselt töö, pensioni ja milline tagab turvalise elu.

Arvan, et Mikk Saar toob meie ridadesse positiivset elevust ja äratab tähelepanu. Poliitiliselt on ju oluline, et meist räägitaks. Ka teie poleks ju mulle täna muidu helistanud?

Ja vaata, kui tore, kui Mikk meile tulevikus siin laulab. Meil on siin erakonnas teisigi toredaid lauljaid. Ja vaadake, kui palju noori kuulub juba Keskerakonna ridadesse, üle kolme ja poole tuhande…

Miks Keskerakond noorte seas nii populaarne on?

Aga vaadake, kui šarmantne juht meil on. Edgar on suure südamega hea inimene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles