Tulnukad aitasid Ronald Reagani USA presidendiks?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronald Reagan
Ronald Reagan Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Shirley MacLaine käis välja teooria, mille kohaselt Ronadl Reagan kohtus tulnukatega.

Tulnukad olevat just need, kes aitasid Reaganil USA presidendivalimisi võita ja presidendiks saada, edastab National Enquirer.

MacLaine`i andmetel kohtusid Reagan ja ta naine Nancy tulnukatega 1950. aastatel Los Angeleses, olles teel ühele õhtusöögile.

Olles saabunud külla, rääkisid nad kohal olnutele oma kohtumisest. Üks õhtusöögil osalenutest oli kunagise menuka sitcom`i «Lucy Show» näitlejanna Lucille Ball, kes rääkis sellest MacLaine`ile.

Maclaine´i sõnul olid tulnukad Reaganile öelnud, et tal tuleks Hollywood seljataha jätta ning poliitikaga tegelema hakata.

Reagan tegigi seda ning ta oli USA president 1981 – 1989.

Reagan olevat oma valitsusajal mitu korda maininud tulnukatega kohtumist. Ta mainis seda isegi 1985. aastal Marylandis asuvas koolis peetud kõnes.

«Olen mõelnud, et kui kiiresti maailmas erimeelsused kaoksid, kui meid ähvardaksid tulnukad teistest maailmadest,» ütles Reagan ka 1987. aastal ÜRO konverentsil.

MacLaine`i sõnul ei olnud Reagan ainus USA president, kes on suhelnud tulnukatega. Väidetavalt kohtus president Dwight Eisenhower tulnukatega 1954. aastal New Mexico lennuväebaasis.

78-aastane MacLaine kuulus Reagani tutvusringkonda. Näitlejanna sõnul kohtus ta tulnukatega ka ise, kui elas New Mexicos.

Staari sõnul ei huvita teda, kas inimesed usuvad või mitte.

«Olen harjunud, et inimesed peavad mind hulluks,» sõnas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles