Cher ülistab Tom Cruise´i

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cher
Cher Foto: Wikipedia
Lauljanna Cheri sõnul on tema endine kallim Tom Cruise tõeliselt võluv mees.
Naine ütles, et käis Tomiga kohtamas kaheksakümnendate aastate algul, kui too veel saientoloogiaga seotud polnud, kirjutab femalefirst.

«Käisime kohtamas. Ta oli kõige hurmavam mees, keda ette kujutada võib. Siis ta veel saientoloogiaga ei tegelenud. Ma ei saa kogu sellest saientoloogiavärgist aru,» rääkis Cher. «Mu eksabikaasa Sonny Bono oli samuti sainetoloog ja ma ei saanud juba siis sellest aru.»

61-aastane staar lisas, et otsib hetkel endale uut meest, kuid kaaslase leidmine pole tema suurim prioriteet.

«Ma otseselt ei otsi. Mehed lihtsalt kukuvad sulle sülle, sa komistad neile otsa. See lihtsalt juhtub. Otsin kedagi, kes oskaks mind naerma ajada, kes on minu meelest armas ja tahab ikka veel lollusi teha,» seletas lauljanna.

Cher lahutas Sonny Bonost 1974. aastal pärast kümne aasta pikkust abielu ning oli seejärel neli aastat abielus muusik Gregg Allmaniga. Lauljannat on seostatud ka Val Kilmeri, Bon Jovi kitarristi Richie Sambora ja Michael Boltoniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles