«Minu mees suudab» seitsmenda saate võitsid Marina ja Priit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minu mees suudab seitsmes saade
Minu mees suudab seitsmes saade Foto: Kanal 2

«Minu mees suudab» seitsmendas saates võistlesid Marina ja Priit Kersalust, Riina ja Rainer Pärnust, Anneli ja Raivo Vändrast ning Reili ja Andrus Pärnust.

Seitsmenda saate ülesanded

1. Mitu sekundit peab sinu mees vastu tasakaalupallil? Marina mees pidi vastu pidama minut ja viis sekundit, kuid tal jäi umbes 20 sekundit puudu.

2. Mitu filmi, kus mängib Tom Hanks, suudab sinu mees minuti jooksul nimetada? Priit sai ülesandeks nimetada kolm filmi ning ta sai sellega kenasti hakkama.

3. Mitu 12st aialipist suudab sinu mees ära värvida kolme minuti jooksul? Priit saadeti ülesannet sooritama juba kolmandat korda ja Marina oli kindel, et ta suudab ära kõik aialipid. Priit sai sellega suurepäraselt hakkama.

4. Kui kiiresti suudab sinu mees ehitada seitsmest kaardist koosneva kaardimaja? Raivo pidi seda suutma ühe minuti ja 20 sekundiga, kuid see tal ei õnnestunud. Esimese paarina pidid saatest lahkuma Anneli ja Raivo.

5. Mitu riideeset suudab pakkida kohvrisse ja selle sulgeda minuti jooksul? Andrus pidi kohvtisse toppima 20 riideeset ja ta sai sellega suurepäraselt hakkama.

6. Mitu 12st veinipudelist suudab sinu mees lahti korkida kahe minuti jooksul? Rainer pidi avama kuus pudelit ja ta suutis seda. Teise paarina lahkusid saatest Reili ja Andrus.

7. Mitu vahukommi suudab sinu mees kahe minuti jooksul endale suhu toppida? Rainer sai ülesandeks suhu toppida 27 vahukommi, kuid kahjuks ta seda ei suuda. 5000-eurose auhinna võitsid seega Marina ja Priit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles