TFW järelpidude karussell hakkab pöörlema kolmapäeval!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TFW - moegurmaanid ja telgitagused
TFW - moegurmaanid ja telgitagused Foto: Jelena Rudi

TFW järelpidude karussell hakkab pöörlema kolmapäeval, 24. oktoobril!

Butterfly Lounge'is, kus avatakse Ardo Kaljuvee fotonäitus «Eesti moeikoonid»

Esmakordselt TFW ajaloos on portreteeritud kõiki neid andekaid disainereid, kes moenädalal oma kollektsioone näitavad!

«Moeshowd reklaamitakse alati disaineri loomingu ja modelliga. Paljud disainerid ei käi isegi show'de lõpus lavalt läbi, rääkimata pildil olemisest. See tähendab, et nad jäävad väga tagaplaanile,» räägib staarfotograaf Ardo, kes meelitas moeloojad ateljeeseinte vahelt välja.

Ka moenädala peakorraldajal Anu Kikasel on hea meel, et disainerid on üle saanud oma põlisest tagasihoidlikkusest ja pöördunud näoga rahva poole sõna otseses mõttes.

«Loodan, et see toob disainerid moepublikule lähemale ja nii on lihtsam nendega loomingu tellimiseks ühendust võtta,» ütleb Kikas.

TFW'12 avapeo täidab kaunite meloodiatega DJ Heivi S.

Neljapäeval, 25. oktoobril kutsub Eesti tippmodelli saatest tuule tiibadesse saanud Xenia teid Clazzi, mille laval säravad superstaarid Teele Viira ja Kadri Kasak.

Preilisid riietab Miss Estonia 2009 ja disainer Diana Arno. Muusikalisele poolele annavad hoogu Otto-Karl Vendt trompetil, DJ Hannes Kalamäe ja üllatuskülalised.

Reedel, 26. oktoobril tutvustakse Klubis Teater rõivakunstnik Kati Veerme moemärki Richbeth, mille ainulaadsus võimaldab igal naisel tunda end julge ja atraktiivsena.

TFW raames toob Kati  teatraalses ja lummavas lavashow's publiku ette oma uue kollektsiooni Detail. Muusikat valib DJ Peterson.

Laupäeva, 27. oktoobri õhtusse mahub lausa kaks pidu. Lounge Deja Vu moeõhtul Fashion & Cocktails esitleb oma loomingut disainer Svetlana Puzorjova.

Tema uut kollektsiooni Temptation iseloomustab mäng kontrastidega ja retrodetailide sidumine hetkel valitsevate trendidega.

TFW'12 stiilne lõppakord kõlab aga kohvik-klubis Sinilind, kus vahvad rätsepad Vaiko Eplik, Estrada ja Orav traageldavad kokku maitseka ja ajatu muusikalise komplekti, mille saatel jääda ootama uut moenädalat.

Järelpidudest pikemalt: www.estonianfashion.eu

Kiika ka meeleolukaid pildigaleriisid möödunud aastate TFWst!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles