Nikolai Novosjolov: kui kukun välja, lasen kuuli pähe

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov ja Jelena Abolina - «Tähed jääl» teine otsesaade.
Nikolai Novosjolov ja Jelena Abolina - «Tähed jääl» teine otsesaade. Foto: Kerli Kurvits

«Ma olen suht võhik nii spordis kui teleshows. Iga nõuanne, mis ma sain, üritasin endale teadmiseks võtta,» ütles Nikolai Novosjolov vahetult pärast «Tähed jääl» saate läbimängu.

Teadupärast on telesaate «Tähed jääl» staarid kindlustatud 10 000 eurole, juhuks, kui nendega midagi juhtuma peaks. «Igaüks, kes võttis vastu otsuse siia saatesse tulla, teadis, mille kõigega võib see saade lõppeda,» viitas Novosjolov võimalikele jäätantsijaid varitsevatele vigastustele.

Kindlustussumma peale mees ei mõtle ja hindab saate juures hoopis teisi aspekte. «See on heategevuslik saade ja sellepärast me siin olemegi. Heategevuse nimel me pingutamegi.»

Vigastusi, mis epeevehklemise maailmameistril, Euroopa meistrivõistluste hõbeda omanikul ja aasta meessportlaseks valitud Nikolai Novosjolovil on sporti tehes ette tulnud, on küll. «Igasugu rebendid, venitused ja muu seesugune,» rääkis Nikolai ja ütles, et taastumisaeg vigastusest on sõltunud sellest, milline keha piirkond on kannatada saanud.

«Hüppeliigesega on läinud kaks nädalat, kui on põlvevigastus, siis on tegu juba kuude küsimusega,» tõi Nikolai näite.

Saate eel kirjeldas Novosjolov oma enesetunnet kui täiesti neutraalset. «Ei tea, kas see on hea või halb. Eks see selgub täna õhtuks.»

Küsimusele, kes täna välja kukkuda võiks, vastas Novosjolov ootuspärase «ei oska öelda». «Kui see oleks minu kätes, ei kukuks täna keegi välja.»

Kui mees ise välja kukkuma peaks, siis selleks on ta üsna karmilt ette valmistunud. «Näe, ma võtsin täna püssi ka kaasa,» esitles Nikolai oma tänast lavarekvisiiti.

«Kui kukun välja, lasen kuuli pähe,» viskas Nikolai sünge killu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles