Bondi-tüdruk: Mila on seksikas, sest ta on Kardashianide täielik vastand

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejatar Mila Kunis
Näitlejatar Mila Kunis Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Kunagine Bondi-tüdruk Britt Ekland armastab hiljuti maailma seksikaimaks naiseks nimetatud näitlejanna Mila Kunise stiili.

«Mila on fantastiline. Ta on armas, õbluke ja arukas noor inimene. Me mõlemad oleme pärit välisriigist ja see mõjutas kindlasti meie kasvatust,» ütles Ekland ajalehele The Sun.

Kunis kolis Ameerikasse seitsmeaastaselt ja ta polnud pärit sugugi jõukast perest.

«Tema imidž pole ülearu seksikas, mis on Hollywoodis väga ebatavaline. Lisaks ei põhjusta ta pidevalt autoõnnetusi, ei tarbi alkoholi ja teda pole arreteeritud. Ta ei ole blond, suurte tissidega ja siivutult riides,» märkis naine.

«Mila on väga naturaalne ja naljakas. Kuuekümnendatel ei lubatud mul humoorikas olla - sa pidi olema seksikiisu. Mila pole bimbo ja ta ei käi sedamoodi riides. Suured käekotid ja kallid kleidid pole tema rida. Kui võrrelda teda Kardashianidega, siis ta on täielik vastand. Kuid Mila on näitleja ja neid ei peaks võrdlema,» lisas Ekland.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles