Erich Krieger teenis takso juhtimisega 1000 krooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erich Krieger
Erich Krieger Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht
TV3 telesaate «Au tööle!» viiendas osas proovis taksojuhiametit tuntud laulu- ja jõusaalimees Erich Krieger.

«Tere õhtust kiisu, 564 alustab ja palub linna,» olid Kriegeri esimesed sõnad taksoraadiosse.

Esimene klient soovis saada Kannu pubisse ning tee peal otsustas mees natuke isegi laulda. Naine lootis, et ehk pääseb taksost ilma maksmata minema, ent siiski nii see ei läinud. Ka järgmistele klientidele laulis muusik veidi kuna tegemist oli siiski ju lastega.

Krieger rääkis härra Kukele ja tema kaaslasele, et kunagi on tal plaanist teha kõige eakama eurovisioonil osaleja rekord. Praegu olevat see 62-aastase sakslase käes, ent Krieger leidis, et tal on sinnani veel piisavalt aega.

Mingi hetk võeti taksosse kaks äärmiselt täis meest, kes ei tahtnud alguses viina käest ära panna aga olukord laabus üsna kiiresti. Krieger rääkis, et kuna need on tema sõbrad, siis ei saa ju välja ka visata. Üks sõpradest arvas, et tema on kuskil 2.0 promilli mees ja teine leidis, et on umbes 3,5 promillise joobega (tehes veidi nalja).

Muusiku päev algas kella seismest õhtul ning kestis kuus tundi. Peale töö-õhtut raha kokku lugedes selgus, et Krieger oli teeninud umbes 1000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles