Kuidas sai kuulsaks Mari-Leen Albers?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Oksmaa ja Mari-Leen Lember (Albers) / Tosin aastat tagasi võis jääda aega, mil Mari-Leen veel Arnoldi pruut oli.
Arnold Oksmaa ja Mari-Leen Lember (Albers) / Tosin aastat tagasi võis jääda aega, mil Mari-Leen veel Arnoldi pruut oli. Foto: Erakogu

2000. aastal esindas Eestit noorte Eurovisioonil Tamperes Arnold Oksmaa. Kaks aastat hiljem valmis noormehest rääkiv dokumentaalfilm «Teine Arnold» (režissöör Urmas E. Liiv).

Skandaalne dokfilm «Teine Arnold» jõudis TV3 ekraanile suure paugu saatel ning Emori uuringu tulemusel vaatas seda rekordilised 396 000 eestlast.

Aasta hiljem (2003) kirjutas Mari Leen Lember (Albers) Arnoldi kuulsusrikkast elust raamatu «Avameelselt Arnoldist». Toona Lemberi perekonnanime kandnud Mari-Leen astus esmakordselt avalikkuse ette filmis «Teine Arnold». Arnoldi pruudina filmis esinenud naise suust kuulis ka üsna avameelseid intervjuulõike.

Vahepeal abiellus Mari-Leen sakslase Knut Albersiga ja elas Saksamaal. Nii saigi Mari-Leen endale tänaseni eesnime järel seisva perekonnanime.

Pärast kohtumist ja tutvumist Meelis Tomsoni aka Tipiga on Mari-Leen aga elanud vinget selstkonnaelu, millega on Elu24 lugejaid ka alati kursis hoidnud.

Taisse elama läinud seltskonnalõvidest paarike müüs Eestis kõik oma maise vara ja ütles lahti ka elamispinnast. Kurjad keeled räägivad ka, et paarike põgenes kodumaalt võlgade eest.

Mida arvad sina - kunas on Tippi ja Täppi tagasi oodata?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles