Seksikas meenutus aastast 2003: Täpp andis liiga avameelse intervjuu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Mari-Leen Lember (nüüd Albers) andis 2003. aastal ajakirja Pille eksklusiivintervjuu.
Endine Mari-Leen Lember (nüüd Albers) andis 2003. aastal ajakirja Pille eksklusiivintervjuu. Foto: Repro

Elu24 lugejatele tuntud Täpp aka Mari-Leen Albers kolis kõigest mõni aeg tagasi koos lahutamatu kaaslase Tipiga aka Meelis Tomsoniga Taimaale. Eestimaa tolmu jalgadelt pühkinud Albers on meelelahutusmaastikku raputanud rohkem kui kümnendi. Üks põnevaim intervjuu tehti temaga kunagises erootikaajakirjas Pille.

Väljavõte ajakirjast Pille, november 2003:

Invalaulja Arnold Oksmaa pruudiks tituleeritud Mari-Leen pihib kuidas ja kellega talle meeldib seksida.

Kui tähtsat rolli mängivad voodi ja selles toimuvad tegevused sinu elus?

Voodit kasutan ma tegelikult kõige rohkem magamiseks. Ja magamine on minu jaoks tähtis. Kui seksist rääkida, siis seda saab teha ka igalpool mujal kui voodis. Ma ei ole see naine, kes pimedas toas ja teki all ja kolm minutit, koos pesemisega... Tänan, ei (naerab).

Mis sind kõige rohkem kuumaks ajab ning mis kõige kiiremini maha jahutab?

Hmm... Üldiselt ei ole see nii konkreetne, et see ajab ja see ei aja. Vahel ajab mind kuumaks kasvõi üks pilk või puudutus, samas teinekord võib minna miilustamise peale kauem. Jahutab ehk mõni tobe telefonikõne seksi ajal, seega on mul telefonid ja kõik muud võimalikud häirivad asjad sel ajal väljas! Või vähemalt hääletud.

Kuidas sa omale tavaliselt voodipartnereid leiad?

Kuidas ma leian? Ma ei otsigi neid ju... Nad lihtsalt tulevad (naerab). Vahel on juhtunud nii, et räägin netis mõne vana tuttavaga ja siis ühel hetkel on, et ok, saame kokku. Ja siis saamegi kokku ja kohe.

Mida sa mehes kõigepealt vaatad, milliseid nõudeid esitad?

Kui ma kellegagi tutvun, siis kolm esimest asja on hambad, käed, kingad, mida ma vaatan. Käed peavad olema ilusad ja puhtad, mitte mingid rõvedad, mootoriõlised või muidu räpased. Mul liigub alati mõte seksile ja ma mõtlen, kuidas ma ennast tunnen, kui see käsi mind puudutab.

Mida peab üks mees voodis oskama, et sa rahule jääksid?

Ma ei kannata rutiini, et iga kord teeme nii. Oo ei. Ikka uusi ja huvitavaid asju tuleb proovida (naerab).

Mille poolest oled ise teistest naistest erinev, mida suudad mehele keskmisest eesti naisest enam pakkuda?

Ma arvan, et ma olen julge tegema seda valges, proovima ja katsetama uusi asju. Aga vahel kohutab see ka meest, nagu ma juba mainisin.

Kas tavaline eesti mees on keskmine, hea või pigem nigelapoolne voodipartner (sinu kogemustele toetudes)?

Heh, on nii super häid, kui ka täielikke tossikesi. Eriti närvidele käivad need mehed, kes räägivad, et oo, ma olen nii hea ja ma teen super head keelekat jne. Ja kui siis tegemiseks läheb, siis pole sellest super headusest kippu ega kõppu.

Oli juhus, kus sain noormehega tuttavaks ja kõik oli lahe ja siis hiljem tema juurde minnes olin ma kindel, et asi lõpeb seksiga. Üldiselt olin ma suht horny ja siis kui ma hakkasin talle kätt püksi ajama (aktivist, nagu ma olen), hakkas ta pipardama. Et ma teen parem keelekat, et ma olen jube hea tegija. No ok, eks sa siis tee. Kahju tunnistada, aga ma pidin teesklema, ma ei tahtnud nagu öelda ka, et kuule, sa ei oska ju üldse keelekat teha... Aga ma tundsin, et sellest mulle ei piisa, et ma tahan riista! Küsisin, et milles probleem... ja kui ta siis vihaga püksid maha tõmbas, et «No, mida sa tahad», siis oli mu üllatus väääga suur - tal ei olnudki riista. Tahtsin naerda, et kas koer hammustas ära, aga samas oli see jube. Ma tulin sealt kiiremas korras ära.

Millised on sinu seksuaalfantaasiad? Kas sa näed öösel tihti unes erutavaid unenägusid?

Kes meist siis unenägusid ei näeks (naerab). Ma arvan, et kuskil 60 protsenti mu unenägudest on seotud mingil määral seksiga. Ja seksuaalfantaasiaid mul niimoodi ei ole, et unistaks nüüd mingist asjast, kui mul tuleb idee, siis ma selle ka teostan ja minu ideed tulevad lambist (naerab). Tegelikult on juba mitu aastat peas mõlkunud üks mõte, aga seda ei ole nii kerge realiseerida. Ma tahaksin näga gei-mehi reaalis. Suudlemas ma olen näinud, aga ma tahaks midagi enamat (naerab).

Kas sul tõesti pole olnud juhust homosid reaalis seksimas näha? Isegi mitte seksiorgiatel?

Ma ei käi seksiorgiatel...

Eesti naistele on siiani üheks suureks tabuteemaks anaalseks. Sinu kui edumeelse inimese arvamus anaalseksist?

Ma olen seda proovinud, aga ütleme nii, et meie suurused partneriga ei sobinud, seega ei ole sellest väga head mälestused. Aga ma tahan kindlasti seda uuesti proovida (naerab). Ja teada saada, mida sellega kõike saavutada võib ja fantaasiast mul ka puudust ei tule, ma arvan.

Teine diskreetne küsimus, millega eesti naised ei soovi eriti tegeleda, on suuseks. No ma tahaks näha neid naisi, kes ütlevad, et suuseks on nõme, paha või kole... Nad ei tea, millest nad ilma jäävad. Ise tahavad ju küll saada... Mina olen sada protsenti suuseksi poolt ja teen seda heameelega. Mul on hea, partneril on hea, kus on probleem?

Kui tihti sa vajad seksi? Kas üldse ilma seksita oleks sinu elu võimalik?

Kuus aastat tagasi oleks ilma seksita elu võimalik olnud küll, enam mitte (naerab). Ma ei ütle, et ma selleta elada ei saa, aga nüüd on see osa elust. Mitte just nii tähtis kui söömine ja pesemine, aga ikka suht tähtis. Ma ei oska öelda, kui tihti ma teda vajan... kUi vajan, siis seksin (naerab).

Kuidas suhtud eneserahuldamisse? Kuivõrd loomulikuks seda pead, millise tähtsusega on see sinu seksuaalsuses?

Ma ei leia, et see oleks midagi jubedat, aga ise ma sellega eriti ei tegele. See ei ole ka väga suure tähtsusega... Ma saan järelikult piisavalt seksi (naerab).

Milline on sinu suhe abivahenditega ja kuidas need sinu seksielu rikastavad?

Kui aus olla, siis ma ei kasuta üldse abivahendeid, ma suudan ise oma seksuaalelu rikastada ja uusi asju välja mõelda. Proovida ju võiks, aga see ei ole omaette eesmärk, mille poole püüelda.

Kas pead reaalseks, et kunagi luuakse niivõrd hea mänguasi, mis asendab täielikult luust ja lihast partneri?

Kindlasti luuakse, aga seda ootama ma küll ei kavatse jääda!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles